Гърция въвежда  нови, по-строги противоепидемични мерки по сухопътните си граници

...
Гърция въвежда  нови, по-строги противоепидемични мерки по сухопътните си граници
Коментари Харесай

Гърция затяга още правилата за влизане в страната

Гърция въвежда  нови, по-строги противоепидемични ограничения по сухопътните си граници за надзор над разпространяването на вируса на COVID-19, разгласи през днешния ден представителят на държавното управление Стелиос Пецас.

От среднощ във вторник против сряда / б.р. 21-22 юли/, влизането в съседката ни по основни аргументи ще може да се реализира единствено през още пет пункта: " Какавя " - на границата с Албания, " Евзони " и " Кристалопиги " - на границата със Северна Македония, " Маказа " - на границата с България и " Кипи " на границата с Турция. Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата- Промахон остава единствен вход през България за туристически трафик, остават в действие и условия за направени 72 часа преди излизане от България PSR-тестове, както и за попълването на заявления с QR-кодове.

Въвежда се условие за гръцките жители с позволение за престой в чужбина и притежателите на персонална карта за гръцки генезис също да попълнят формуляр за локализиране на пасажер (PLF) преди влизане в страната.

Земеделските служащи, които се намират в Гърция и я изоставен преди 4 август, няма да имат право да влязат в страната до второ разпореждане, гласят още новите ограничения.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР